Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beckham'ın takımına yeni isim

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/09/2018 - 16:27 GMT+3

43 yaşındaki eski futbolcu, MLS'te mücadele etmeye hazırlanan takımı Miami FC'nin "Inter Miami" olarak anılacağını duyurdu.

David Beckham attends a City of Miami Commissioners meeting

Görsel kaynağı: Getty Images

2020 yılından itibaren MLS'te boy gösterecek olan Mi̇ami̇ FC'nin adı "Club Internaci̇onal de Futbol Mi̇ami̇" olarak deği̇şti̇rildi̇.
Kısaca "Inter Miami" olarak anılacak kulübün kurucu ortakları arasında yer alan dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Mi̇ami̇’ni̇n dünyadaki en heyecan veri̇ci̇ şehi̇rlerden bi̇ri̇ olduğunu belirterek, takımın yeni̇ i̇smi̇ni̇ taraftarlarla paylaşmaktan duyduğu gururu dile getirdi. Bunun bi̇r başlangıç olduğunu vurgulayan 43 yaşındaki Beckham, MLS'te mücadele edecek bir takımın Mi̇ami̇’deki̇ futbolun geli̇şi̇mi̇ i̇çi̇n çok önemli̇ olacağını sözlerine ekledi.
Kulüp, isminin 'tüm kültürleri ve toplulukları kucaklayan gerçek bir küresel konum' olarak nitelendiğini belirtti.
Pembe, beyaz ve siyah renklerle oluşturulan logoda iki balıkçıl kuş ve Inter Miami'nin ligdeki yerini alacağı yıl olan 2020'nin Romen rakamları yer alıyor.
Kulübün üstesinden gelmesi gereken tek engel olan kendi stadyum ihalesinini Kasım ayında yapılacak olan referandumda çözülmesi bekleniyor.
2007 yılında Real Madrid'den Los Angeles Galaxy'ye transfer olarak MLS kariyerine başlayan David Beckham, 2013 yılında aktif futbol hayatına nokta koymuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam