Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Aitor Karanka: Ali Sami Yen inanılmazdı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/04/2013 - 23:34 GMT+3

Real Madrid'in yardımcı teknik direktörü Aitor Karanka İspanyol ekibinin Galatasaray ile oynayacağı maçı değerlendirdi.

FOOTBALL 2012 Real Madrid - Karanka

Görsel kaynağı: Reuters

2001 senesindeki çeyrek final eşleşmesinde sahada olan Aitor Karanka o günlere vurgu yaparak, aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi.
Rakipleri Galatasaray'ı çok iyi analiz ettiklerini belirten Karanka "Onların tehlikeli bir takım olduğunu biliyoruz, ancak bizim de harika oyuncularımız var be bunu sahaya olumlu şekilde yansıtmak istiyoruz" dedi.
Galatasaray'dan Drogba, Burak, Hamit ve Sneijder'in çok tehlikeli ve skoru her an değiştirebilecek isimler olduğunu söyleyen İspanyol futbol adamı bu yüzden hiçbir zaman aşırı güzen ile hareket etmemeleri gerektiğini belirtti ve bu isimlere ayrıca dikkat edeceklerini ifade etti.
Karanka sözlerini şöyle sürdürdü: "Bernabeu'daki maç çok değişik olacak. Onlar sahada her şeylerini veren futbolculara sahip. Tıkpı Türk taraftarlar gibi futbolcuları da her şeyi veriyor. Bu yüzden sürekli tetikte olmamız lazım. Geçmişteki maçta kadrolarında Jardel vardı şimdi ise Drogba var. Drogba çok önemli bir futbolcu. Galatasaray zamanında bizden Süper Kupa'yı almıştı."
Aitor Karanka 2001 senesindeki Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesi ile ilgili ise şunları söyledi: "3-2 yenildiğimiz maçta, stadyumdaki atmosfer inanılmazdı. Maçtan sonra tribünler bizi etkilemişti. Ancak sonra buna uyum sağladık ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladık. Sonrasında ise işler değişti. İkinci yarıda taraftarın inanılmaz desteği bizi olumsuz etkiledi ve bu yüzden gardımız düştü. Son 25 dakika maç bitsin diye dua ettik çünkü Galatasaray'ı durdurmanın bir yolu yoktu. Ancak Madrid'de biz daha iyi olan taraftık. Bernabeu'da hata yapmadık ve kısa sürede üç gol bularak kazanmayı bildik."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam