Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyonlar Ligi - Fatih Terim: Real Madrid'in hakeme ihtiyacı yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/04/2013 - 00:49 GMT+3

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'e 3-0 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Tecrübeli teknik adam, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;
“Tabii bütün çalışmalarımıza rağmen, böyle bir zamanda böyle goller yemeyi beklemiyorduk açıkçası. Bu tip maçlarda hataları minimize etmek lazım. Çok kolay goller yememeliyiz, bu seviyede yendiğinde çıkartmak zor.
“İlk yarı net pozisyonlar var, Eboue’nin girdiği pozisyona onlar girmedi. Bir de düşünebiliyor musunuz, Norveçli hakem çıkıyor ortaya. Ne oyun görüşü var, neye ne çalar? Neye ne çalmaz? Nereden çıktı ben anlayabilmiş değilim. Real Madrid, zaten bizden üstün bir takım. Böyle hakemlere, Real Madrid’in zaten herhangi bir hakeme ihtiyacı yok. Ancak hakem olanı vermedi, bence de birçok yanlış karar verdi.
“Hayır bizi mağlup etmedi ama o kadar güzel yerlerde, o kadar güzel düdükler çalıyor ki... Ya da öyle düdükler çalmıyor ki...
“Bizim bir golü bulmamız çok şeyi değiştirirdi. İlk yarı için söylüyorum tabii ki bunu. 2-0’ken bulacağımız gol çok şey değiştirirdi, bunlara da çok yaklaştık ama malesef olmadı.
“Uğraşacağız. İkinci maç için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Real tur atlamaya çok yakın zaten. 3-0’ken oynamak da kolay değil. Real de hızlı hücumlarda çok üst düzey bir takım olduğu için işimiz İstanbul’da da zor olacak. Çıkıp oynayacağız, bu raddede mücadele etmenin keyfini hep beraber çıkaracağız.
“Galatasaray ve Türk futbolseverlere güzel bir sonuç hediye edelim istedik. Daha çok ümitle İstanbul’da oynamayı arzu ederdik ama olmadı. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı.
“Türkiye şunu bilmeli: Burada bu seviyelerde oyunlar böyle oynanıyor. Bu seviyede bulduğunuzu atacaksınız. Hiç alakası olmayan, birdenbire pozisyon olmayacak. Bu bir gerçek. Duygusal tarafı bir yere bırakalım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam