Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Napoli Gökhan'da kararlı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/04/2011 - 14:56 GMT+3

Udinese’nin başarılı orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Napoli’nin transferdeki bir numaralı hedefi olmaya devam ediyor. Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, Gökhan’ı transfer etmek istediklerini bir kez daha belirtti.

gokhan inler udinese

Görsel kaynağı: Reuters

İtalya basınının haberine göre, birkaç ay önce menajeri tarafından Napoli’nin transfer etmek istediği bilgisi verilen Gökhan İnler, sezon sonu yaklaştıkça adından tekrar söz ettirmeye başladı. Önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Napoli, mevcut kadrosunu korumanın yanı sıra orta sahasını da Gökhan İnler’le güçlendirmeyi planlıyor. Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili olarak “İnler’i çok beğeniyorum. Takımımda görmek isterim. Ancak 15 milyon avro gibi bir rakama transfer yapamam. Onun için en fazla 10 milyon avro ödeyebilirim. Ayrıca Hamsik, Lavezzi ve Cavani’nin de takımdan ayrılmaları söz konusu olamaz. Eğer teklif gelirse cevabım hayır olacaktır” açıklamasını yaptı.
Gökhan İnler, bu sezon Udinese formasıyla ligde oynadığı 32 maçta iki gol dört asistlik bir performans ortaya koydu ve takımının Serie A’da beşinci sıraya kadar çıkmasına katkıda bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam