Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türkiye'ye gelebilir

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/04/2011 - 10:48 GMT+3

Bayern Münih ile sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Hamit Altıntop, gelecek yıl nerede oynayacağını henüz bilmediğini ama olasılıklar içinde Türkiye'nin de olduğunu söyledi.

hamit altıntop, bayern münih

Görsel kaynağı: Reuters

Alman spox.com adlı internet sitesine konuşan milli futbolcu Hamit Altıntop, kendisi ve Bayern Münih ile ilgili açıklamalar yaptı. 29 yaşındaki futbolcu gelecek sezon ile ilgili planını netleştirmediğini ve aklında farklı seçenekler olduğunu söyledi. Hamit sözlerine şöyle devam etti: “Takım ile birlikte ben de zor bir dönem geçiriyorum. Burada bana güvenildiğini daha çok hissetmem lazım. Milli takımda bana kaptanlık verdiler. Burada belki kaptanlık verilmesine gerek yok ama bana güvenildiğini hissetmek istiyorum. Kararımı da böyle vereceğim. Türkiye de seçeneklerim arasında. Eğer bir takımdan hak ettiğim ücreti alırsam böyle bir teklifi kabul edebilirim.”
Eski takımı Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Inter'i elemesine de değinen tecrübeli orta saha oyuncusu, takımın eski teknik direktörü Felix Magath'ın Schalke'nin kondisyonunu en üst seviyeye çıkardığını ve daha sonra göreve gelen Ralf Rangnick'in de iyi bir taktik ile takımı kullanacağından emin olduğunu ifade ederken yine de böyle bir sonucu beklemediğini söyledi. Hamit ayrıca Rangnick'in Inter'in zayıf noktalarını da iyi analiz ettiğini vurguladı.
Schalke forması giyen Neuer'in transfer olma ihtimalini de değinen Altıntop şöyle konuştu: “Onun iyi bir kaleci olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Taraftarın ona duyduğu tepki ortada ama eğer bu transfer gerçekleşir ise onların da tavrı değişecektir. Herkesin böyle bir durumda Neuer'e destek olacağını düşünüyorum.” 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam