Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ali Koç Ünal Aysal

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/03/2012 - 16:49 GMT+2

Fenerbahçe-Galatasaray maçı geride kalırken derbiden sonra karşılıklı yapılan açıklamalarla gündemdeki yerini koruyor. Fenerbahçe taraftarlarını ve yöneticilerini eleştiren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’tan cevap geldi.

Ali Koc

Görsel kaynağı: Eurosport

Derbinin ardından Fanatik’e verdiği röportajda Fenerbahçe taraftarlarının kültürel spor ahlâkı açısından Galatasaray tribünlerinin çok uzağında olduğunu söylemişti. Bu açıklamalar karşısında bugün Lig TV’deki bir programa bağlanan Ali Koç, Aysal’ı sert bir dille eleştirerek Fenerbahçe’ye gönül verenlerin farkını yaşanan bu süreçte gösterdiği sağ duyu ve takımlarına verdikleri ekonomik destekle gösterdiğinin altını çizdi.
Sarı-lacivertlilerin asbaşkanının yaptığı açıklamaların satırbaşları şöyle:
“Ünal Aysal'ın maç sonunda söylediği sözleri fırsatçılık olarak değerlendiriyorum.”
“2006-07 sezonunda sulu maçta 19 polis yaralandı 1 polis kör oldu. Maç defalarca durduruldu. Ama bir Fenerbahçe yöneticisi hiçbir laf etmedi.”
“İpekçi'de F.Bahçe kupasını kaldırmasın diye olay çıkarılmış ve salon boşaltılmıştı. Hatta Aysal kendi taraftarı tarafından yuhalandı. Gelip bize size kupayı VIP Salonu’nda verelim dedi.”
“Bu sene kadın basket maçında anneme ve sahsıma defalarca küfür edildi. Abdurrahim Albayrak olayları durdurmak için çabaladı.”
”Biz, çıkan olayları camialara maletmemeye dikkat ederken, bize böyle denmesini kabul edemiyorum, hazmedemiyorum.”
“Ünal Aysal'a soruyorum.Kendi sahalarında çıkan olaylardan sonra ses çıkarmayan Ünal Aysal'ın,bahsettiği hangi standarta inanmalıyız?”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam