Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çete lideriyle döndü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/03/2012 - 23:03 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’de 31. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Manisaspor’u 4-1 mağlup etti. İki maçtır kadro dışı olan Ricardo Quaresma ikinci yarıda oyuna dahil olup iki gol atarken Fenandes bir gol üç asist, Almeida da bir golle mücadeleyi tamamladı.

ricardo quaresma simao beşiktaş manisaspor

Görsel kaynağı: AA

Ligde ve Avrupa’da üst üste mağlubiyetler alan, yönetim sıkıntıları yaşayan Beşiktaş, küme düşme hattından çıkma mücadelesi veren Manisaspor’u ağırladı.

Siyah-beyazlılarda son maçlarda kadro dışı kalan Ricardo Quaresma yedek kulübesinde yer alırken uzun süredir sakatlığı nedeniyle oynayamayan Roberto Hilbert ilk 11’deydi.

Karşılaşmaya ev sahibi takım çok etkili başladı. 9. dakikada Fernandes’in pasında Mustafa Pektemek bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. İlker’i de geçen golcü futbolcu vurmakta gecikince topu da kaybetti.

Beşiktaş devre boyunca özellikle sağ kanadı Hilbert ile çok etkili kullandı. 12. dakikada Almeida’nın sağdan ortasında Mustafa Pektemek’i vuruşu direkten geri gelirken 18’de Manisaspor bu kadar şanslı değildi. Fernandes’in sağdan şık ortasında Almeida’nın net kafa vuruşu ağlarla buluştu.

İlk 45 dakika 1-0 sona ererken 59. dakikada Ricardo Quaresma oyuna dahil oldu. Bir dakika sonra da golü buldu Portekizli. Yine sağ kanattan bu sefer Simao ortaladı. Arka direkte Quaresmafarkı ikiye çıkardı.

65. dakikada ise Ricardo Quaresma efsane bir gol attı. Sağ kanatta buluştuğu topla ceza sahasına girdi. Neredeyse sıfıra indi. Herkes orta yapmasını beklerken Portekizli yıldız kaleyi düşündü ve kendisini n ikinci takımının üçüncü golünü altına imzasını attı.

Kalan dakikalarda da oyun Beşiktaş'ın kontrolündeydi. 90. dakikada maçın en iyisi Fernandes sahneye çıktı. Ceza sahasına girerken muhteşem vuran Portekizli farkı üçe çıkardı. 90+6. dakikada Beşiktaş'ta Veli ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart görürken 90+7. dakikada Manisaspor'da Ferhat'ın attığı gol maçın skorunu ilan etti: 4-1

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanıını 53'e çıkarırken, Manisaspor 32 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam