Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kamer, Kocaman'ı eleştirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/03/2012 - 10:06 GMT+2

Adı başkan adaylığı için geçen Cihan Kamer, Aykut Kocaman'ı eleştirdi.

Cihan Kamer

Görsel kaynağı: AA

Sabah'ta yer alan habere göre, Kamer twitter hesabında taraftarlarla sohbet ederken şu mesajı yayınladı: "Kişisel olarak taraftarımızın iki yoğun eleştirisine de katılıyorum. Birincisi, oyuncu değişikliği tercihlerimiz doğru olmadı. Diğeri ise 17. dakikadan sonra Fenerbahçemize yakışır bir oyun sergilemedik. YAKIŞMADI, YAKIŞMADI, YAKIŞMADI"
Kocaman'ı ilk eleştiren!
Aykut Kocaman'a eleştiri yapan ilk yönetici olan Cihan Kamer, deneyimli teknik adamın geçen haftaki imza töreninde yoktu. Aykut Kocaman'ın imza törenine Ankara'da özel işleri bulunduğu için katılamadığını belirten Kamer, Galatasaray derbisini de ise Protokol Tribünü yerine özel locadan izledi.
'Kamer' iddiası sonrası imza!
Fenerbahçe Başkanlığı için gönüllü olan Cihan Kamer'in açıklamaları, Metris'te tutuklu olan Aziz Yıldırım'ı rahatsız etmişti. Yıldırım, Metris'te kendisini ziyaret eden Akşam Gazetesi Yazarı Alaattin Metin'e "Ben daha ölmedim" şeklinde açıklama yapmış, Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin üç yıl uzatılmasını istemiş ve harekete geçen Fenerbahçe yönetimi Kocaman için basın önünde imza töreni düzenlemişti. Ayrıca "Ali Yıldırım ile Aykut Kocaman takımı güçlendirme adına Mayıs'tan itibaren çalışmalara başlayacaktır" denilerek, Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağının sinyali verilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam