Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tottenham da nereden çıktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 20/03/2012 - 09:29 GMT+2

Tottenham'a satılacağı iddia edilen Fernandes, "Benim haberim yok. Ben kalan maçları düşünüyorum" dedi.

manuel fernandes, beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş'ın satışı için menajer Jorge Mendes'e yetki verdiği iddia edilen Fernandes dün akşam da döktürdü. Nefis ara paslarla takım arkadaşlarını gol pozisyonlarına sokan Portekizli yıldız, muhteşem bir vuruşla takımının dördüncü golünü attı ve tribünleri ayağa kaldırdı. Fernandes, Quaresma'nın attığı ilk golün asistine de imza attı.
9 maçı düşünüyorum
90 dakikanın ardından büyük sevinç yaşayan Fernandes, Quaresma ile galibiyeti kutladı. Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş'ın orta sahadaki orkestra şefi Fernandes, satılacağı ile ilgili söylentilere "Benim haberim yok. Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Önümüzde daha dokuz maç var. Sadece maçları düşünüyorum" dedi. Portekizli yıldız karşılaşmayla ilgili ise şu yorumu yaptı: "Mutluyum ama golden çok galibiyet için mutluyum. Mental olarak gerçekten böylesi bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Ricardo Quaresma çok iyi bir oyuncu. Yaptıkları kimseyi şaşırtmaz. Ama ben güzellik olarak kendi golümü tercih ediyorum."
Almeida'nın sevinci yarım kaldı
Maça Mustafa Pektemek ile birlikte çift forvet başlayan Almeida, oyunda kaldığı süre boyunca vasatın üzerinde bir görüntü çizdi. Portekizli santrfor takımının ilk golüne imza atarken, ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı ancak 59. dakikada sakatlanarak yerini Quaresma'ya bıraktı. Adalesinde çekme meydana gelen Almeida'nın durumu bugün yapılacak olan kontroller sonrasında netleşecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam