Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Fatih Terim için Inter iddiası

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/03/2013 - 12:27 GMT+2

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performanstan etkilenen Inter Başkanı Massimo Moratti, iddialara göre sezon sonunda teknik direktörlük koltuğu için Fatih Terim’i düşünüyor.

fatih terim, galatasaray, manchester united, old trafford

Görsel kaynağı: Reuters

Jose Mourinho’nun takımdan ayrılışının ardından Rafael Benitez, Leonardo, Gian Piero Gasperini, Claudio Ranieri gibi teknik adamları göreve getiren, son olarak da Andrea Stramaccioni tercihinde bulunan Inter Başkanı Massimo Moratti’nin gelecek sezon için farklı bir planı var.
İtalyan basınından TuttoNews’ın haberine göre, Andrea Stramaccioni’nin performansından memnun olmayan Moratti, sezon sonu için listesinin tepesine Fatih Terim’i koydu.
Moratti, Fatih Terim’in özellikle bu sezon Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performanstan çok etkilendiği ifade edilirken teknik adamı sezon sonunda Inter’in başına geçirmeyi planladığı vurgulandı. Terim’in Galatasaray’la mevcut sözleşmesinde “her sezon bitiminde, tarafların sözleşmeyi feshetme hakkı bulunmaktadır” maddesinin yer alması da Moratti’nin işini kolaylaştırıyor.
Fatih Terim, daha önce verdiği birçok röportajda İtalya’ya geri dönme isteğini belirtmişti.
2000-01’de Fiorentina’yı çalıştıran Fatih Terim, 2001’de Milan’ın başına geçmiş ancak Milano ekibinde sadece beş ay kalabilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam