Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Sivok'tan Samet Aybaba'ya...

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/07/2013 - 08:17 GMT+3

Beşiktaş'ta Tomas Sivok yaptığı açıklamada, geçen sezon organize ve taktik anlamda sıkıntılar yaşandığı için yeni teknik direktör arandığını söyledi.

tomas sivok

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş’ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, siyah beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Slaven Biliç’i iyi tanıdığını söylerken eski teknik patron Samet Aybaba’ya göndermede bulundu.
Başarılı futbolcu BJK TV’ye yaptığı açıklamada, geçen sezon taktik ve organizasyonel anlamda sıkıntılar yaşandığı için yeni bir teknik adamla görüşüldüğünü belirtip “Biliç gibi bir hocanın bu nedenle tercih edildiğini düşünüyorum. Yeni teknik direktörümüzle milli takımda rakip olarak karşılaşmıştık. Potansiyeli yüksek, kazanan bir yapısı var” ifadelerini kullandı.
Bilic büyük kazanç
Slaven Biliç’le ile henüz kısa bir dönem geçirdiklerinin altını çizen Çek savunma oyuncusu, “Duygusal ve takımına taktik oynatmaya çalışan bir antrenör. Çalışmalarda oyunu durdurup ne yaptırmak istediğini anlatması, genç oyuncuların gelişimi açısından çok önemli” ifadelerini kullandı. Başarılı teknik adamdan övgü ile bahseden Tomas Sivok, Biliç için şu ifadeleri de kullandı: “Biliç’in bu sezon Beşiktaş için en büyük kazançlardan biri olacağını tahmin ediyorum.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam