Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kartal'ın alternatifi Olcan

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/04/2014 - 08:25 GMT+3

Beşiktaş Gökhan Töre'nin alternatifini Trabzon'da buldu.

Olcan Adın - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Kartal, Kazan'a Gökhan için 4 milyondan fazla vermeyecek. Ruslar kabul etmezse aynı para Trabzon'a teklif edilecek. Olcan'dan olumlu yanıt alan Beşiktaş, yaz aylarında takas için masaya oturacak.
Yeni sezonda Vodafone Arena'da önemli yıldızlarla boy göstermek isteyen Beşiktaş'la ilgili bir transfer bombası daha çıktı; Olcan Adın... Caner ve Selçuk İnan isimleri ile gündeme gelen Beşiktaş, Gökhan Töre de sorun yaşarsa sezon sonunda Trabzonsporlu Olcan Adın'ı almak için resmen harekete geçecek. Gayri resmi çalışmalar ise bu konuda yapılmış durumda. Siyah-Beyazlı yönetim genç ve yetenekli gençlerle kadrosunu güçlendirirken tecrübeli-yerli yıldızlar konusunda da ısrarını sürdürüyor.
Olcan Kazan'a bağlı
Plana göre aylardır Gökhan Töre için Kazan ile süren bonservis pazarlıklarında sorun çıkarsa yol haritasıda çizildi. Töre için 3 milyon euro teklif yapan Beşiktaş, bu rakamı önümüzdeki günlerde 4 milyona çıkartacak. Silahlı yaralanma olayından sonra sezon sonu muhasebesi yapılacak olan Töre için Kartal bu saatten sonra 7.5 milyon euro isteyen Kazan'a karşı ancak 4 milyon euroluk fedakarlık yapacak. Ardından ise sonucu bekleyecek.
Olcan ile Bilic görüştü
Töre için Ruslan 4'e eğer "Hayır" derse B planı devreye sokulacak. Olcan Adın için şu ana dek alt çalışmalar da yapıldı. Olcan için nabız yoklayan Beşiktaş, başarılı futbolcudan "Başkanımızla bonservis sorununu çözerseniz ben gelirim" yanıtı alındı. Hatta Bilic, çok beğendiği Olcan ile görüşmeler yapıp Olcan'a beğenisini belirtti.
Trabzon'dan Oğuzhan hamlesi
Önümüzdeki günlerde ise durum netleşecek. Colman ile de anlaşma zemini arayan Beşiktaş, Olcan için de İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kapısını çalacak. Ancak Trabzon Başkanı, Olcan'ın bazı görüşmeler yaptığını duyup, "Seni göndermem, hiç aklından geçirme" diye sert bir şekilde uyarırken yaz ayında takas çalışmaları gündeme gelecek. Trabzon'un da Olcan'a teklif gelmesi halinde takasta Oğuzhan'ı isteyeceği iddia ediliyor.
Akşam
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam