Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'tan taraftarlarına Olimpiyat Stadı uyarısı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 29/01/2014 - 15:18 GMT+2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı maçla ilgili taraftarlarına uyarılarda bulundu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımının 31 Ocak Cuma günü Kayseri Erciyesspor ile saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacağı hatırlatılarak stada giriş konusunda bilgiler verildi.
Stadın Doğu Tribünü'nde gerçekleştirilen inşaat çalışması nedeniyle bu tribün girişlerinin Batı ve Kuzey tribünlerinin birleştiği yerdeki G kapısından yapılacağı ifade edildi.
Batı Tribün kombine girişlerinin Batı Tribün C kapısından gerçekleştirileceği vurgulanarak, taraftarların girişlerde sıkıntı yaşamaması için kombinelerine göre ilgili kapıdan giriş yapmaları istendi.
Girişlerde Atatürk Olimpiyat Stadı için teslim alınan kombine kartların geçerli olacağı ve kombine kartın bir giriş hakkı bulunduğu hatırlatıldı.
Bu arada maçın bilet satışlarının Biletix Çağrı Merkezi, Biletix satış noktaları ve Biletix internet sitesinden başladığı açıklandı.
Mücadelenin bilet fiyatları şöyle:
Kuzey Kale Arkası: 20 TL
Güney Kale Arkası: 20 TL
Rakip Takım (Güney): 20 TL
Batı Tribün: 60 TL
Batı VIP: 120 TL.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam