Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş yönetimi Almeida'nın telefonunu kesip evi boşalttırdı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/07/2014 - 08:08 GMT+3

Siyah-Beyazlılar'la yeniden anlaşmayı bekleyen Almeida, şok bir olayla karşılaştı. Kulüp, tecrübeli futbolcuya verdiği telefon numarasını kapattırdı, kaldığı evi de boşaltmasını istedi.

Hugo Almeida, Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyen Hugo Almeida'nın önceki gün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la İstanbul'da görüşmesi, gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta Almeida'nın yanında bulunan ve Portekizli yıldızın menajeri olduğu belirtilen Hakan Korkmaz adlı kişinın, "3 yıllık anlaşmaya vardık, 2 gün içinde imzalar atılır" ifadeleri gazetelere yansımıştı. Ancak bu kısmın doğru olmadığı ortaya çıktı.
Çünkü Almeida'nın menacerliğini Portekizli Rui Cardoso yapıyor. Bomba gibi düşmüştü Sarı-Kırmızılılar'ın, tecrübeli golcüyle görüşme ortamının oluşması da, son derece ilginç. Almeida, Siyah-Beyazlılar'la yeniden anlaşmak istediğini daha önce yaptığı açıklamalarda belirtmişti. Yaklaşık 10 ay boyunca Kara Kartal'ın görüşme masasına oturmasını bekledi. Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası öncesi hazırlık kampına katılmadan önce de kulübüyle görüşmeden, İstanbul'dan ayrılmak zorunda kaldı.
Artık serbest bir futbolcu
Almeida, kupa boyunca da kendisine gelen teklifleri, Beşiktaş'ı son ana kadar beklemek için reddetti. Bu sırada da Başkan Fikret Orman, "Almeida ile anlaşabiliriz" demişti. Ancak Portekiz'in elenmesinden sonra Almeida, şok bir olayla sarsıldı. Beşiktaş kulübü, yıldız forvete kullanması için verdiği telefon numarasını kapattırdı ve kaldığı evi de boşaltmasını söyledi.
Hugo Almeida
'Herkesle görüşebilir'
Yani görüşme bekleyen Almeida'ya kapıların kapatıldığı, bu yolla ifade edildi! Bunun üzerine Ünal Aysal ve kurmayları, rotayı eşyalarını toplamak için İstanbul'a çeviren oyuncunun menacerine ulaşarak görüşme talebinde bulundu. Beşiktaş'tan ümidi kesen Almeida ile ilgili olarak Aysal'la masaya oturuldu. Futbolda yarın ne olacağı belli olmaz ama, ortada şu an için bir anlaşma yok. Deneyimli forvetin menaceri de, bu saatten sonra her kulüple temasa geçebileceklerini, çünkü oyuncusunun serbest olduğunu ifade etti.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam