Diego Ribas: ''Galatasaray maçını bekliyorum''

Sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, dün Can Bartu Tesisleri’nde ikinci idmanını yaparken, gözler de takımın yeni 10 numarası Diego Ribas’taydı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Kaptan Emre Belözoğlu başta olmak üzere tüm takımın yakından ilgilendiği Brezilyalı yıldız da, mutluluğunu ve hayranlığını gizleyemedi. Daha önce gezdiği Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ardından antrenmanların gerçekleştirildiği Samandıra’ya da hayran kaldığını belirten Sambacı, “Ben Avrupa’da böyle tesis görmedim. 5 yıldızlı otelden farkı yok. Gerçekten büyük hayranlıkla Fenerbahçe’yi takip ediyorum. Bu kulüp her şeyiyle bir dünya kulübü. Doğru karar verdiğimi çok kısa sürede anladım” ifadelerini kullandı.
‘Çok mutluyum’Takım arkadaşlarının kendisine gösterdiği yakınlıktan da mutlu olduğunu vurgulayan Sambacı, “Özellikle Galatasaray ile olan rekabeti artık biliyorum. Arkadaşlarım bana ‘gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorsan, Galataray’a gol atacaksın’ dediler. Ben de şimdi gözümü 25 Ağustos’ta oynanacak olan Süper Kupa’ya çevirdim. Bu yüzden o karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” açıklamasında bulundu.
fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam