Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'nin korktuğu başına geldi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/04/2014 - 08:20 GMT+3

Fenerbahçe Başkanı’nın takımı uğurlamadan önce özellikle Emre’ye uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasaray-Fenerbahçe / Emre Belözoğlu

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım’ın derbi öncesi korktuğu adeta başına geldi. Yıldırım derbi öncesi tribünlerin ve sarı-kırmızılı futbolcuların Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel’e yükleneceğini öngörerek Can Bartu Tesisleri’nde bu iki futbolcuyla özel bir görüşme yaptı.
Özellikle Emre’ye, derbi maçta rakip futbolcu ve taraftarların kendisinin üzerine fazlasıyla geleceğini söyleyen Yıldırım’ın “Sahada sakin kalmalısın. Tahriklere kapılmamalısın. Bu yüzden çok dikkatli ol” uyarısında bulunduğu öğrenildi. Yıldırım’ın ayrıca “Sen bu takım için büyük önem taşıyorsun. Her şeye kulağını tıka ve sadece sahaya konsantre ol” ifadelerini de kullandığı belirlendi.
Başkanın tüm bu ikazlarına rağmen özellikle Melo’nun tahriklerine cevap veren ve agresif oynayan Emre atılmaktan kurtulamadı. Volkan ise Sneijder ile son dakikalarda yaşadığı gerilimin dışında sakin bir görüntü çizdi, özellikle taraftarın sözlü sataşmalarına hiç tepki vermedi.
Bu arada yardımcı antrenör İsmail Kartal da, “Sadece Emre’yi değil tüm futbolcuları sakin kalmaları konusunda uyardık. Emre’ye çok sert ve kasti fauller yapıldı. Hakem de yönetimiyle buna yol verdi. Emre de bir anlık hırsının kurbanı oldu, ikinci sarı kartını gördü. Hakemin Emre’ye gösterdiği kart doğruydu, ama Melo’nun da kart görmesi gerekiyordu. Özellikle ilk yarıda istediğimiz futbolu sergileyemedik. Sakin kalamadık, topu ayağımızda tutamadık. Galatasaray da taraftarının desteğiyle maça agresif başladı. İkinci yarıda toparlandık, daha iyi oynadık ama istediğimiz golü bulamadık” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam