Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Önder Özen'in gözdesi Marsilya'da!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/04/2014 - 17:13 GMT+3

Beşiktaş'ın sezon başında ısrarla istediği teknik direktör Fransa Ligi yolunda.

Marcelo Bielsa

Görsel kaynağı: Imago

Sezon başında Samet Aybaba ile yollarını ayırdıktan sonra tekinik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir numaralı aday olan Marcelo Bielsa Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya ile anlaştı.
O tarihte Robert Prosinecki ve Slaven Bilic gibi isimlerin varlığıa rağmen Önder Özen "Kendisi benim idolümdür. Onunla çalışmayı çok isterim. Ancak şu an için Avrupa’nın bu tarafına gelmeyi düşünmüyor. Kendi kıtası ya da Batı Avrupa’da çalışmak istiyor” demişti. Fikret Orman da "Ben onun olmasını istiyorum. Uzun süredir görüşmelerimiz sürüyor. Real Madrid’in hocası belli olduktan sonra fiyatı otomatikman düşecektir. Şu an piyasa çok yüksek ama bizim de acelemiz yok, fiyatının düşmesini bekleyeceğiz” açıklamalarıyla kulübün de ilk tercihinin Bielsa olduğunu ilan etmişti. Fakat daha sonra Beşiktaş Slaven Bilic ile 1.6 milon Euro ortalama maaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.
En son geçen sezon Athletic Bilbao'yu çalıştıran "deli" lakaplı Bielsa, gelecek sezondan itibaren 3 yıl Marsilya'nın başında olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam