Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gençlerbirliği-Torku Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/02/2014 - 11:44 GMT+2

Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor, bugün 13.30'da 45. randevuda kozlarını paylaşacak.

Konyaspor Gençlerbirliği

Görsel kaynağı: Eurosport

Gençlerbirliği, 19 Mayıs'ta Konyaspor'u konuk ediyor. Son maçlarından mağlubiyetle ayrılan iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.
Başkentin Spor Toto Süper Lig'deki kırmızı-siyahlı temsilcisiyle Torku Konyaspor, bugüne kadar toplam 44 maçta karşılaştı. Bu maçların 17'sinde Gençlerbirliği sahadan galibiyetle ayrılırken, 15 maç berabere bitti. Rakibine 12 kez yenilen kırmızı-siyahlılar, 44 karşılaşmada 60 gol attı, kalesinde ise 42 gol gördü.
Gençlerbirliği, Torku Konyaspor ile başkentte oynadığı 21 resmi maçın 12'sinde gülen taraf olurken sadece 1 karşılaşmada sahadan mağlup ayrıldı. Ankara'da oynanan maçlarda kırmızı-siyahlılar rakip fileleri 36 kez havalandırırken, meşin yuvarlağı 14 kez kalesinden çıkardı.
Rakiplerin Konya'da oynadığı 23 resmi karşılaşmanın 11'inde yeşil-beyazlılar, 5'in de ise Gençlerbirliği galip geldi. Torku Konyaspor, 28 kez evinde taraftarını gol için ayağa kaldırırken, 24 kez topu kalesinden başlama noktasına taşıdı.
Zorlu maç öncesi Gençlerbirliği'nde kart cezalısı Doğa ile sakatlıkları süren Oktay Delibalta, Özgür İleri ve Serkan Kurtuluş bu maçta forma giyemeyecek. Konuk Konyaspor'da ise Ali Turan'ın sakatlığı sürüyor.
MUHTEMEL 11'LER
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan, Ahmet, Kulusic, Tosic, Uğur, Nizamettin, Gosso, Deniz, Ermin, Stancu
T.KONYASPOR: İtandje, Tolga, Selim, Kokalovic, Ergün, Ali Çamdalı, Borek, Djalma, Hleb, Hasan Kabze, Gekas
STAT: 19 Mayıs
SAAT: 13.30
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV 2
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam