Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Konyaspor'dan iki maçlık kombine

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/04/2014 - 15:26 GMT+3

Konyaspor, Konya Atatürk Stadı'nda e-bilet altyapısı olmadığı için iki maçlık kombine satacak.

Torku Konyaspor

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Torku Konyaspor, Konya Atatürk Stadı'nda e-bilet altyapısı olmadığı için sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçları için iki maçlık kombine bileti hazırladı.
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada, Konya Atatürk Stadı'nda e-bilet uygulaması için gerekli altyapının bulunmadığını anımsattı. Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak, iç sahada oynayacakları iki maç için izin almak ve bilet satışlarının Biletix tarafından yapılmasını istediklerini ifade eden Baydar, olumsuz cevap aldıklarını belirtti.
Bunun üzerine özel bir uygulamaya gitme kararı aldıklarını ifade eden Baydar, "İç sahada oynayacağımız Akhisar Belediyespor ile Kayserispor maçları için paket kombine bilet satışı yapacağız. Sınırlı sayıda satışa sunulacak kombinelerin fiyatlarını kapalı 50, maraton 15, kale arkası 5, yeni yeşil tribünü ise 10 lira olarak belirledik. Akhisar Belediyespor ve Kayserispor taraftarları için de maç biletleri 10 lira olacak.
İki maçı kapsayan paket kombinenin satışı yarın saat 14.00 ile 19.00 arasında Atatürk Stadyumu gişesinden, pazar günü ise saat 12.00'den itibaren tüm gişelerden yapılacak" diye konuştu. Baydar, taraftarları, maça girişte sıkıntı yaşamamaları için biletlerini belirtilen yer ve saatlerde almaları konusunda uyardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam