Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ruslar'dan Galatasaray'ın yıldızına 8 milyon Euro!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/02/2014 - 10:57 GMT+2

Rus kulübü Rubin Kazan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu için sarı kırmızılıların kapısını çaldı.­

Galatasaray oyuncularının Tokatspor maçındaki gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Bugün’de yer alan habere göre, Bu­rak Yıl­maz’ın ta­lip­le­ri Ga­la­ta­sa­ray’ı ra­hat bı­rak­mı­yor. Se­zon ba­şın­da La­zi­o’ya trans­fe­ri İtal­yan yö­ne­ti­ci­le­rin ve­ri­len sü­re­ye ria­yet et­me­me­le­ri ne­de­niy­le ger­çek­leş­me­yen 28 ya­şın­da­ki gol­cü­ye Rus­ya’dan res­mi bir tek­lif gel­di; Gök­de­niz Ka­ra­de­niz’in for­ma­sı­nı giy­di­ği Ru­bin Ka­zan, gol­cü oyun­cu için Ga­la­ta­sa­ray’ın ka­pı­sı­nı çal­dı.
Geç­ti­ği­miz gün­ler­de İs­tan­bul’a ge­len Rus yet­ki­li­ler, Bu­rak’ı trans­fer et­mek için 8 mil­yon eu­ro tek­lif et­ti. Yö­ne­ti­min bu tek­li­fe he­nüz net ya­nıt ver­me­di­ği öğ­re­nil­di. Ru­bin Ka­zan, Bu­rak Yıl­maz’a ise eks­tra­lar ha­riç yıl­lık 3 mil­yon eu­ro net üc­ret öne­ri­yor. Ru­bin Ka­zan Tek­nik Di­rek­tö­rü Kur­ban Ber­di­yev, ta­kı­ma ıs­rar­la for­vet tak­vi­ye­si is­ti­yor. Bu ne­den­le Ka­zan­lı yet­ki­li­ler 2 haf­ta­lık sü­reç­te Ga­la­ta­sa­ray ve Bu­rak Yıl­maz’ı ik­na et­me­ye ça­lı­şa­cak­lar. Rus­ya’da kış trans­fer dö­ne­mi, bu ayın 27’sin­de so­na eri­yor. Ya­ni Kazan’ın önün­de trans­fe­ri ger­çek­leş­tir­mek için yak­la­şık 2 haf­ta ka­dar sü­re var.
Man­cini sı­cak ba­ka­bilir
Son 2 se­zo­nun gol kra­lı olan, bu se­zon da kral­lık için ya­rı­şan Bu­rak’ın ay­rı­lı­şı ko­nu­sun­da, tek­nik di­rek­tör Ro­ber­to Man­ci­ni’nin ra­po­ru be­lir­le­yi­ci ola­cak. Ta­kım­da Umut Bu­lut, Didier Drog­ba gi­bi for­vet­ler de mev­cut. Ara dö­nem­de hü­cum ağır­lık­lı oyun­cu­la­rın trans­fer edil­me­si de, Man­ci­ni’nin bu ko­nu­da­ki ka­ra­rı­nı ko­lay­laş­tı­ra­cak bir fak­tör ola­rak gö­rü­lü­yor.
İs­tik­ra­rı dik­kat çek­ti
Bu­rak Yıl­maz 2011-12 se­zo­nun­da Şe­nol Gü­neş yö­ne­ti­min­de­ki Trab­zons­por’da, ge­çen se­zon da Fa­tih Te­rim’li Ga­la­ta­sa­ray’da gol kra­lı ol­muş­tu. Bu­rak’ın bu se­zon Roberto Man­ci­ni’nin ku­lü­be­de ol­du­ğu Ga­la­ta­sa­ray’da yi­ne gol kral­lığı ya­rı­şın­da bu­lun­ma­sı, oto­ri­te­ler ta­ra­fın­dan tak­dir top­lu­yor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam