Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sessiz gecede Elazığspor kazandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/04/2014 - 22:05 GMT+3

Spor Toto Süper Lig 29. haftanın kapanış maçında Elazığspor evinde Gaziantepspor'u 2-1'lik skorla geçerek rahat bir nefes aldı.

Elazığspor ile Gaziantepspor maçında Batuhan Karadeniz, rakibiyle mücadele etti.

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig 29. haftanın kapanış maçında Elazığspor evinde Gaziantepspor'u ağırladı.
Ev sahibi ekip Elazığspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada gülen taraf Elazığspor oldu.
Batuhan üçüncüde golü buldu
Sessiz başlayan gecede ev sahibi Elazığspor rakibine göre daha çok gol pozisyonuna giren taraf oldu. Maçın ilk düdüğünden itibaren rakip ceza sahasına gönderilen uzun toplarla pozisyona girmeye çalışan Elazığspor, Batuhan ile iki kere gole yaklaştı. İlk olarak 22.dakikada Tanju'nun ortasında altı pas içinden kafayı vuran Batuhan'ın topunu kaleci Serdar çok başarılı bir hamle kurtardı. Bu pozisyondan tam dört dakika sonra tekrar yapılan ortaya kimse dokunamayınca Batuhan topu önünde buldu. Batuhan zor pozisyonda topa yerden vurdu fakat kalesini zamanında terkeden Serdar bu pozisyonda da kalesini gole kapadı. Karşılaşmanın 34.dakikasında sahnede yine Batuhan vardı. Ceza sahasına gönderilen uzun topta Batuhan topu Deniz Yılmaz'a indirdi. Deniz topu göğsü ile kontrol edip önüne almak isterken top bir anda Batuhan'ın önünde kaldı. Genç forvet önünde kalan topa sert bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
Işıklar söndü
İkinci yarıda beş dakika oynandıktan sonra Elazığ Atatürk Stadı'ndaki aydınlatmaların bir kısmı söndü. Yaklaşık beş dakika duran oyunda hakem iki takımın futbolcularını yanına çağırdı. Saha kenarından aldığı bilgi ile jeneratörün devreye girdiğini fakat ışıkların tam gücüyle çalışmasının 15 dakika süreceğini anlatan hakem futbolculara bu ışık düzeyde devam edip edemeyeceklerini sordu. İki takımın kaptanıda sorun olmadığını söyleyince hakem oyunu kaldığı yerden hakem atışı ile devam ettirdi.
İlk yarı Batuhan'ın attığı golün avantajı ile biraz sahasına çekilen Elazığspor, kendi sahasında baskı gören taraf oldu. Yapılan değişiklikler ile ofansif bir görüntü çizmeye başlayan Gaziantepspor, Traore ve Turgut Doğan Şahin ile gerçekleştirdiği kanat organizasyonları ile gol bulmaya çalıştı. Maçın son yarım saatinde defans güvenliğini ikinci plana atıp gol aramaya çalışan Gaziantepspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı.
Batuhan atağı başlattı
Maçın bitimine beş dakika kala ilk golün sahibi Batuhan'ın pasıyla topla buluşan Mehmet Nas ile Deniz Yılmaz, Gaziantepspor defansını ikiye bir yakaladı. Mehmet'in pasında topla buluşan Deniz Yılmaz topu sert bir vuruş ile ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirerek rahatlattı.
Uzatmalarda fark bire indi
Işıkların gitmesi nedeniyle kısa bir süre duran maça verilen 7 dakikalık uzatma süresinin ilk dakikasında ceza sahası içinde yapılan faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk Tosun bu sezonki üçüncü penaltı golünü atarak farkı bire indirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Elazığspor evinde Gaziantepspor'u 2-1 yenerek önemli bir üç puanın sahibi oldu. Elazığspor bu galibiyet ile puanını 31'e yükselterek 15.sıraya tırmandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam