Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder, Van Gaal'e övgüler yağdırdı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/07/2014 - 23:40 GMT+3

Galatasaraylı Sneijder, kendisini Manchester United'a götüreceği iddia edilen Louis Van Gaal'e övgü yağdırdı, "Bu başarı onun eseri" dedi.

Louis van Gaal, Wesley Sneijder (AFP)

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya Kupası'nı üçüncülükle noktalayan Hollanda Milli Takımı, ülkeye dönüş yaptı. Rotterdam Havaalanı'nda binlerce taraftarın büyük bir coşku ile karşıladığı kafilede de keyiflerin yerinde olması dikkat çekti. Uçaktan aşağı adımını atar atmaz NOS televizyonuna görüşlerini aktaran Galatasaraylı Wesley Sneijder, elde ettikleri başarının hocalarına ait olduğunu söyledi, "Bu turnuva kesinlikle Van Gaal'ın turnuvasıydı" dedi.
Sneijder şunları söyledi: "Dünya Kupası öncesinde Van Gaal sürpriz bir planla geldi. Sistemi değiştirdi ve bunu başarıyla uygulatmayı başardı. Üçüncülüğe sevinsem mi sevinmesem mi, karışık duygular içerisindeyim. Şans biraz bizim yanımızda olsaydı finalde olan taraf da biz olacaktık."
Federasyon ödüllendirdi
Portakallar ile 100 maç barajını Brezilya'daki turnuvada geride bırakan 30 yaşındaki oyuncu, "Benim için gurur verici bir turnuva oldu. Son maça kadar elimden geleni yaptım ve hep mücadele ettim" diye konuştu. Öte yandan Hollanda Futbol Federasyonu, milli takımdaki görevi sona eren Van Gaal'i liyakat nişanı ile onurlandırdı. Hollanda'da Guus Hiddink dönemi resmen başladı.
Skorer
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam