Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sow: Emenike'nin neler yapabileceğini iyi biliyorum

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/11/2013 - 21:37 GMT+2

Fenerbahçeli oyuncular Moussa Sow ve Pierre Webo, Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor oyuncusu Serkan Balcı ile Fenerbahçe oyuncusu Sow mücadele ediyor

Görsel kaynağı: AA

Moussa Sow, 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.
45 dakika çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Tabii ki rakibimize büyük saygı duyuyorum. Ama ilk yarıda belki dört ya da beş sıfırı yakalayabilirdik. Golü attık ama belki kendimizi biraz rahat hissettik ve başarılı oyunumuzu sürdüremedik. Böyle akşamlarda, böyle iyi takımlara karşı golü attıktan sonra ikinci ve üçüncü golü bulmak gerekir ki tehlikeli durumlar yaşamayalım. İkinci yarıdada fırsatlar yakaladık. Antalyaspor da fırsatlar yakaladı. Ancak bu anlardan birini gole çevirerek galibiyeti aldık.
Gol anını anlatan Sow, şunları söyledi:
“Topu kenardan taşıyan Emenike’ydi. Hiç düşünmeden kaleye doğru yöneldim. Emenike’nin neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Çok kuvvetli ve güçlü bir oyuncu. Fark yaratmayı başardı Emenike topu oraya taşıyarak. Ben de çıkardığı pası gole çevirdim. Soyunma odasında da herkes çok mutluydu. Sanırım dördüncü defa son dakika golüyle galip geliyoruz. Çok mutluluk verici bir duygu bu.”
Pierre Webo: Şansla ilgisi yok
Karşılaşmanın ilk golünü atan Webo ise, şunları söyledi: "Özellikle maçın ilk bölümünde çok fazla gol pozisyonu yakaladık ama bunları değerlendiremedik ve beraberlik olunca sıkıntıya girdik. Maçları son dakikada kazanıyoruz. Bunu şans olarak değerlendiremeyiz. Maçları son dakikaya kadar takip ediyoruz. Bu yüzden son dakikalarda galip geliyoruz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam