Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Duygun Yarsuvat'tan flaş Prandelli açıklaması

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/10/2014 - 14:23 GMT+2

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat resmi olarak göreve başladı. Yarsuvat geleceği belirsiz olan teknik direktör Prandelli ile ilgili konuştu.

Duygun Yarsuvat

Görsel kaynağı: Eurosport

Türk Telekom Arena'da düzenlenen mazbata töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yarsuvat, alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılacağı yönündeki iddiaların aktarılması üzerine, "Roma, 7 golden sonra hocasını bıraktı mı? Bunun için teknik heyetimiz var. Hoca ile konuşacağız. Daha kendisiyle konuşmadık ve düşüncelerini duymadık" diye konuştu.
Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'a yöneltilen kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue'nin durumuyla ilgili sorularda araya giren Yarsuvat, "Eboue konusunu Abdurrahim'e sormayın. Federasyona sorun" ifadesini kullandı.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, futbolcuların para alamadığı için iyi performans gösteremediği iddialarının sorulması üzerine de "Para almadığı için performans düşük olmaz. Performans düşük olunca zaten hiç parasını alamayacak demektir. Oyuncular, performansına göre para alırlar" değerlendirmesinde bulundu.
Henüz kulübün hesaplarını görmediğini belirten Yarsuvat, eski başkan Ünal Aysal'ın son günlerde kredi çekip, futbolcuların alacaklarını ödediği iddialarının doğru olabileceğini söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam