Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'ın teknik adam adayları: Karaman, Denizli ve Tugay Kerimoğlu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/11/2014 - 18:22 GMT+2

Galatasaray'da görevden alınması beklenen Cesare Prandelli'nin alternatifleri Hikmet Karaman, Mustafa Denizli ve Tugay Kerimoğlu.

Cesare Prandelli

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin Anderlecht yenilgisiyle birlikte yolun sonuna geldiği iddia edilirken, kısa bir süre içerisinde görevine son verilmesi beklenen İtalyan teknik adamın koltuğu için çok sayıda aday göze çarpıyor.
Hikmet Karaman
Adı uzun bir süredir her teknik adam değişiminde sarı kırmızılı takımla anılan Hikmet Karaman, sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak başkan Ünal Aysal'a projelerini aktarmasına karşın anlaşma sağlanamamıştı. Daha önce de Galatasaray çatısı altında Reinhard Saftig'in yardımcılığını üstlenen Karaman, son olarak geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'u çalıştırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Eurosport.com Türkiye editörlerinden Mustafa Göksel'e adının Galatasaray ile anılmasıın değerlendiren tecrübeli teknik adam "Böyle bir şey yok. Bir açıklama yapamam. Şu anda bir şey söylemek olmaz. Yarın Galatasaray'ın, kulübün çok önemli bir maçı var. Böyle bir konuyu şimdi konuşmayı doğru bulmuyorum. Böyle kritik bir maç öncesi bunların konuşulması hoş değil' ifadelerini kullanmıştı.
Mustafa Denizli
Beşiktaş'a Süper Lig'deki son şampiyonluğunu yaşatan, Galatasaray ile dönemin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olarak adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran Mustafa Denizli de Galatasaray'ın yeni teknik adam adayları arasında yer alıyor. Son olarak Azerbaycan ekibi Hazar Lenkeran'ı çalıştıran Denizli, sağlık sorunu nedeniyle ayrıldığı görevini yardımcısı Oğuz Çetin'e devretmişti. An itibarıyla Lig Tv'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, Hürriyet'teki köşe yazısında Anderlecht maçının faturasını Prandelli'ye kesmişti. Adının sarı kırmızılı takımla anılması sonrası telefonla ulaştığımız tecrübeli teknik adamın Galatasaray iddiaları hakkında konuşmak istememesi teklif aldığı ya da alacağı şeklinde yorumlandı.
Tugay Kerimoğlu
Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Tugay Kerimoğlu daha önce iki dönem boyunca sarı kırmızılı takımda yardımcılık görevini üstlenmişti. Geçtiğimiz sezon Roberto Mancini'nin, öncesindeyse Gheorghe Hagi'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu, Galatasaray iddialarına ilişkin olarak NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Kulüpten kimseyle görüşmedim. Bana henüz hocalık için gelen bir teklif yok.Gelirse oturup değerlendiririz" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam