Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiliz basını transfer görüşmesini açıkladı! Podolski ve Campbell...

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/08/2014 - 11:31 GMT+3

Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor.

Podolski

Görsel kaynağı: Eurosport

Almanya'nın en saygın yayın organlarından biri olan Bild'in dünkü haberinde Galatasaray'ın Podolski transferinde önemli alama kaydettiği ve teknik direktör Arsene Wenger'in kararına göre transferin şekilleneceği belirtilmişti. Bugün de İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın Arsenal'le yaptığı transfer görüşmeleri basına sızdı.
Podolski mi, Campbell mi?
Daily Star'da çıkan habere göre Galatasaray'ın Arsenal'in iki yıldızı Campbell ve Podolski'yle ilgilendiği aktarılırken Wenger'in iki oyuncunun gönderilmesi konusunda bir karar vereceği buna göre de transferin şekilleneceği belirtildi. Ayrıca yine aynı haberde Wenger'in Campbell konusunda daha önceki yaptığı açıklamalara yer verilirken oyuncunun bu sezon Arsenal'de kalmasının yüksek bir ihitmal olduğu bu yüzden transfer görüşmelerinin Podolski ekseninde yoğunlaştığı belirtildi.
Galatasaray'ın daha öncede Podolski'yle ilgilendiği belirtilirken sarı kırmızıılı kulübün transfer için ısracı oluğu ifade edildi.
Adım adım Galatasaray'a
Dailystar'da yer alan haberde son olarak Alman yıldız Podolski'nin yeni sezonun ilk lig maçında takımda yer almayabileceği çünkü İstanbul'un yolunu tutabileceği aktarıldı. Alman futbolcunun devamlı ilk 11'de forma giymek istediği bir kulüpte forma giymek istediği belirtilirken Galatasaray'ın oyuncu için müthiş bir alternatif olduğu yorumları yapıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam