Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avrupa Ligi: Everton 2-1 Dynamo Kiev (MAÇ ÖZETİ)

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/03/2015 - 23:54 GMT+2

UEFA Avrupa Ligi son 16 ilk maçında Everton, sahasında ağırladığı Dynamo Kiev'i 2-1 mağlup etti ve ikinci maç için avantajı yakaladı. Karşılaşmanın geniş özeti ve golleri Eurosport.com Türkiye'de.

Romelu Lukaku - Everton

Görsel kaynağı: Eurosport

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Dynamo Kiev oldu.
14. dakikada sol kanattan Andriy Yarmolenko'nun kullandığı kornerde ön direkte topla buluşan ve gelişine şık bir şut çıkaran Oleg Gusev takımını bu zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Bu golün ardından Everton daha saldırgan bir yapıya büründü ve beraberlik için yüklenmeye başladı.
36. dakikada Dynamo Kiev'in direnci kırıldı ve Naishmith'in golü geldi. Lukaku'nun ısrarla taşıdığı topu savunmanın arkasına koşan Naishmith ile buluşturmasının ardından Naishmith topu önce kontrol etti ardından ağlara gönderdi. Bu golle maça denge geldi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Evetron oldu. Sayısız gol şansı yakalayan İngilizler, girdikleri pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. Ancak 80. dakikada sağ kanattan gelişen atakta içeri çevrilen orta, Kiev defansının elinden sekince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
Penaltı için topun başına geçen Romelu Lukaku topu ağlara gönderdi ve takımını geriye düştüğü maçta öne geçirdi. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Everton, Dynamo Kiev'i 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam