Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman oynanacak? Liverpool Beşiktaş maçı ne zaman

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/12/2014 - 16:19 GMT+2

Beşiktaş İngiltere'nin Liverpool takımıyla eşleşti. Beşiktaş-Liverpool maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş-Liverpool maçına dair tüm bilgiler burada.

Beşiktaş Trabzonspor Pedro Franco Ramon Motta Jose Sosa Ersan Gülüm

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA'nın Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura sonrası Beşiktaş ve Trabzonspor'un ikinci turdaki rakipleri belli oldu. Kura çekimine seribaşı olarak katılan Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci turundaki rakibi İngiliz ekibi Liverpool oldu. Trabzonspor'un rakibi ise İtalyan ekibi Napoli oldu.
UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur maçları 19 ve 26 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak. Siyah-beyazlılar ilk maçı deplasmanda oynayacak.
Şampiyonlar Ligi'nden geldi
Liverpool Şampiyonlar Ligi B grubunu 5 puanla 3.sırada bitirmişti. Liverpool grubunda Real Madrid, Basel, Ludogorets Razgrad gibi takımlarla mücadele etmişti. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi C grubunu 12 puanla 1.sırada tamamlamıştı. UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur maçları 19 ve 26 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak. Siyah-beyazlılar ilk maçı deplasmanda oynayacak.
picture

Steven Gerrard admitted Liverpool deserved to go out of the Champions League

Görsel kaynağı: PA Sport

Değeri 308 milyon Euro!
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki rakibi Liverpool'un takım değeri 308 milyon Euro. Kadrosunda Raheem Sterling, Steven Gerrard, Rickie Lambert ve Balotelli gibi isimlere sahip olan İngiliz ekibi kadrosunda bir de Türk futbolcu Emre Can'ı bulunduruyor.
Ahmet Nur Çebi iddialı | ''Liverpool düşünsün''
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool ile eşleşmelerini NTV Spor'a değerlendirdi.
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool ile eşleşmelerini değerlendirirken, "Turu geçeceğiz, Liverpool düşünsün" dedi. Liverpool ile eşleşmenize ilk tepkiniz ne oldu?" sorusuna Çebi, "Liverpool düşünsün. Türk spor kamuoyu güzel bir maç seyredecek. Bizden çok şu anda onlar gerilmişlerdi. Liverpool'u eleyeceğiz. İngiltere'de görülecek bir işimiz var. Rövanşı alacacağız" dedi. Liverpool ile bir hesapları olduğunu kaydeden Çebi, "Görülecek bir hesabımız vardı ve bunu görmek için bir fırsat oldu. Geçmiş geçmişte kaldı. Kimse geçmişle yaşamıyor. İyi giden bir Beşiktaş var ve tur için Beşiktaş'ı şanslı görüyorum" diye konuştu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Liverpool için önemli bir stat olduğunun hatırlatılması üzerine Çebi, "Maçı Olimpiyat stadında oynayacakmaşız gibi görünüyor. Herhalde orada oynayacağız" dedi. Ahmet Nur Çebi, "Ocak ayında transfer olacak mı? sorusuna yanıt vermekten kaçınırken, "Şu anda gündem Liverpool eşleşmesi" demekle yetindi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam