Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Di Matteo karakter Barça

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/04/2012 - 00:49 GMT+3

Barcelona’yı geçerek finale kalan Chelsea'nin teknik direktörü Roberto Di Matteo, futbolcuların gösterdiği mücadeleden oldukça memnun.

Roberto Di Matteo

Görsel kaynağı: Reuters

Geçici olarak göreve getirilen İtalyan teknik adam, “Birçok insan bizi silmişti ama biz sahaya karakterimizi yansıttık. 10 kişi ile oynamayı beklemiyorduk bu yüzden bu durumu daha da zorlaştırdı. İkinci yarı kesinlikle taktik üzerine değildi; arzu, onur ve istek üzerineydi. Futbolcularımdan harika bir başarı” ifadelerini kullandı.
Kırmızı kartla oyun dışında kalan kaptan John Terry ise, “Tekrarlarda kötü gözüküyor. Dizimi kaldırdım ve şimdi bunu yapmamam gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarım adına çok mutluyum, oynamaları gerektiği gibi oynayıp sonuca ulaştılar. Taraftarlardan ve arkadaşlarımdan da kırmızı kart için özür diliyorum. Chelsea harika bir kulüp ve final görmeyi hak ediyoruz” dedi.
Son dakikada attığı golle final biletini takıma getiren Fernando Torres, “Futbol bu. En iyi takım ya da favoriler her zaman kazanamıyor. Barcelona’ya çok büyük saygı duyuyoruz. Şimdi finaldeyiz ve bunun için savaşıyorduk. Eğer kupayı kazanmak istiyorsak en iyi iki kulüpten birini yenmek zorundayız: Real Madrid veya Bayern Münih” şeklinde konuştu.
Kaleci Petr Cech de mutluydu: “Başardık! Ne diyebilirim ki, ilk maçta 90 dakika boyunca savaştık. Bu maçta geriye düştük, 10 kişi kaldık… Başardığımız şey muhteşem. Herkes yüzde 150 ile oynadı.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam