Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avustralya Açık 2013 - Radwanska, Ivanovic'e geçit vermedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/01/2013 - 13:30 GMT+2

Polonyalı dünya dört numarası Agneiszka Radwanska, Ana Ivanovic'i 6-2/6-4 ile mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Polonyalı'nın serisi 13 maça yükseldi.

agnieszka radwanska

Görsel kaynağı: Reuters

Bu sezon henüz set kaybetmeyen ve Avustralya Açık öncesi iki turnuva şampiyonluğu elde eden Agnieszka Radwanska, eski günlerine dönmenin yollarını arayan Ana Ivanovic ile dördüncü turda karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın üçüncü oyununda servis kırarak avantajı eline geçiren Polonyalı tenisçi, bir sonraki oyunda iki servis kırma puanı çevirerek üstünlüğünü devam ettirdi. 4-2’de bir kez daha servis kırmayı başaran dünya dört numarası ilk seti kısa sürede hanesine yazdırdı.
Radwanska ikinci sete de rakibinin servisini çalarak giriş yaptı. Ivanovic dördüncü oyunda elde ettiği üç servis kırma şansından faydalanamadı. Rakibinin bir sonraki servis oyununda da iki servis kırma puanı elde eden Sırp tenisçi, bunları da heba etti. Bundan sonra hata yapmayan Radwanska çeyrek finale yükseldi.
Polonyalı’nın çeyrek finaldeki rakibi Li Na oldu. Çinli tenisçi, Julia Görges’i 7-6/6-1 ile mağlup ederej son sekiz raket arasına adını yazdırdı.
Avustralya Açık heyecanını Eurosport, Eurosport 2 ve Eurosport Player'dan canlı maç yayınları ile yaşayabilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam