Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nadal zoru sever

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/03/2012 - 13:09 GMT+2

ATP Indian Wells’te çeyrek finalde David Nalbandian karşısına çıkan Rafael Nadal nefes kesen mücadeleyi 4-6/7-5/6-4’lük üç setle kazanmayı başardı. Epik bir karşılaşma çıkaran İspanyol raket, yarı finalde Roger Federer ile eşleşecek.

Rafael Nadal of Spain (L) consoles David Nalbandian of Argentina following their men's quarter-final match at the Indian Wells ATP tennis tournament in Indian Wells, California March 16, 2012

Görsel kaynağı: Reuters

Arjantinli rakibi karşısında ilk seti kaybeden Nadal, ikinci setten itibaren sergilediği müthiş performansla galibiyete uzandı.

Karşılaşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nadal, “Benim açımdan oldukça zorlu bir maçtı. Normalden biraz daha gergin başladım maça. David geçmişte birkaç kez beni yenmişti. Bu yüzden kendi açımdan çok mühim bir zafer” dedi.
Yedinci kez üst üste Indian Wells’te yarı final gören Nadal, “Tekrar burada olmak harika bir duygu” ifadelerini kullandı.

İki saat 39 dakika süren ve uzun rallilere sahne olan maçı üç sette kazanan Nadal, yarı finalde Roger Federer'in karşısına çıkacak. İki raket, 28. kez karşı karşıya gelecek.

Kariyerinde Federer’e karşı 18 galibiyet, 9 mağlubiyeti bulunan Nadal, “Tarihin belki de gelmiş geçmiş en büyük ismi ile oynayacağım. Geçmişte yaptığımız düellolar, bu maçı benim açımdan diğerlerine nazaran daha özel hale getiriyor. Onun da açısından öyle.” dedi.

Indian Wells’teki öteki yarı finalde ise dünya bir numarası Novak Djokovic, Amerikalı John Isner’ın karşısına çıkacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam