Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wimbledon 2013 - Jerzy Janowicz kariyerinin zirvesinde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/07/2013 - 20:17 GMT+3

Polonyalı iki tenisçinin çeyrek final mücadelesinde Jerzy Janowicz, Lukasz Kubot'u 7-5/6-4/6-4 ile mağlup ederek yarı finale yükseldi.

erzy Janowicz of Poland celebrates after defeating Jurgen Melzer of Austria in their men's singles tennis match at the Wimbledon Tennis Championships, in London July 1, 2013 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

İki Polonyalı’yı karşı karşıya getren çeyrek final mücadelesi tek taraflıydı. Yükselişteki 20 yaşındaki raket Jerzy Janowicz, karşılaştığı Lukasz Kubot’u üç sette geçmeyi başardı.
Karşılıklı rahat kazanılan servis oyunları ile başlayan ilk setin kritik 11. oyununda servis kıran taraf Janowicz oldu ve öne geçti. İkinci sette de rakibinden daha üstün olan taraf 20 yaşındaki Polonyalı’dı. Bu setin yedinci oyununda rakibinin servisini çalarak setlerde durumu 2-0’a getiren Janowicz, kritik anlardaki profesyonelce oyunuyla dikkat çekti.
Son set de karşılıklı servis oyunları ile başlarken, 4-4’te servis kırarak öne geçen 24 numaralı seribaşı, maç için servis atarken rakibine puan dahi göstermedi.
Kariyerinde ilk kez bir Grand Slam yarı finali gören Jerzy Janowicz, yarı finalde Fernando Verdasco Andy Murray maçının galibi ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam