Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Auger-Aliassime, mağlubiyetlerin olumlu tarafına bakıyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/06/2022 - 10:38 GMT+3

Sezonun ilk iki Grand Slam turnuvasında Daniil Medvedev ve Rafael Nadal’a beş setlik maçlar sonucunda elenen Felix Auger-Aliassime, Wimbledon öncesi sezonu geride kalan kısmına dair düşüncelerini anlattı.

Felix Auger-Aliassime celebrates, French Open, Roland-Garros, Paris, France, May 29, 2022

Görsel kaynağı: Getty Images

ATP’nin genç yıldızlarından Felix Auger-Aliassime, Avustralya Açık çeyrek finalinde Daniil Medvedev’e, Roland-Garros dördüncü turunda ise Rafael Nadal’a beş setlik maçlar sonucunda mağlup olarak elenmişti.
Güçlü servisleri ve sert vuruşlarıyla dikkat çeken 21 yaşındaki Kanadalı, Wimbledon öncesi the Guardian’a verdiği röportajda mağlubiyetlerin olumlu tarafına odaklandığını söyledi.
Zaferlerin çok uzakta olmadığını hissediyordum ve bunu hissederken kaybedince hazmetmesi hiçbir zaman kolay olmuyor.”
“Ama bu normal. Günün sonunda bu iki Grand Slam benim için çok pozitifti. Harika şeyler gösterdim. Bu da hedefime daha da yakın olduğum anlamına geliyor.”
Auger-Aliassime, Rafael Nadal’ın amcası ve eski antrenörü Toni Nadal’la çalışmaya başladıktan sonra Rotterdam Açık’ta tur seviyesinde kariyerindeki ilk şampiyonluğu kazandı.
Félix Auger-Aliassime y Rafael Nadal,
Vizyonumun gün geçtikçe daha açık bir hale geldiğini düşünüyorum. Olmak istediğim oyuncu hakkında ve bütün potansiyelimi gösterebilmek adına yapmam gereken ilerlemelerin ne olduğuna dair daha netim.”
Eastbourne finalisti Maxime Cressy’e karşıWimbledon’daki ilk maçını oynayacak altı numaralı seri başı Auger-Aliassime, çeyrek finalde Rafael Nadal’la karşı karşıya gelebilir.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam