Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

“Kyrgios geçerli rakiplerden” – Kokkinakis, Kyrgios’un Wimbledon şansını değerlendirdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/06/2022 - 18:45 GMT+3

Avustralya Açık’ta çiftlerde şampiyonluk yaşayan Thanasi Kokkinakis, partneri Nick Kyrgios’un Wimbledon'da şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu söyledi.

Nick Kyrgios (re.) und Thanasi Kokkinakis (li.) bei den Australian Open

Görsel kaynağı: Getty Images

Nick Kyrgios, Wimbledon çim kortta oynadığı dokuz maçın yedisinde korttan galip ayrılırken Stuttgart ve Halle’de yarıfinal oynadı. Mallorca’da da korta çıkması beklenen Avustralyalı raket, abdominal kaslarındaki gerginlik sebebiyle turnuvadan çekildi.
Kyrgios’un çiftler partneri Kokkinakis, güçlü servisi ve forehandleriyle çim kortta etkili bir oyun sergileyen Kyrgios’un Wimbledon’daki “geçerli rakiplerden” birisi olduğunu söyledi.
45 numaralı Kyrgios, ilk turda Paul Jubb’u geçmesi halinde sırasıyla 26. numaralı seri balı Filip Krajinovic’le ve Stefanos Tsitsipas’la karşılaşabilir. 27 yaşındaki raket, Rafael Nadal’la yarı finale kadar, Novak Djokovic’le ise finale kadar karşılaşamıyor.
Nick Kyrgios
“O geçerli rakiplerden birisi.” diyen Kokkinakis, “Harika gözüküyor. Odaklanmış gözüküyor. Kuraya baktığımda onun adına memnun oldum. Slamler zordur açıkçası ama onun oyun stili ve çimdeki rahatlığıyla beraber ne kadar maç oynadığını da düşünürsek, burada iyi bir seri yapabileceğini düşünüyorum. Buna güveniyorum.”
“Ama onun için anahtar olan maçları görece daha rahat kazanabilmesi, özellikle de ilk turlarda. Bu durum onun modunda çok belirleyici oluyor.”
Wimbledon’da en fazla çeyrek final oynama başarısı gösteren Nick Kyrgios, geçtiğimiz ay çim kortta dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu söylemişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam