Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Murray'nin motivasyonu Wimbledon'u kazanmak

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/06/2022 - 17:42 GMT+3

2013 ve 2016’da Wimbledon şampiyonu olan Andy Murray, geçirdiği ağır kalça ameliyatları sonrası kortlarda eski performansını yakalamaya çalışıyor. 35 yaşındaki İskoç raket, Wimbledon’u yeniden kazanma hayalininin bu süreçte en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Andy Murray holte sich 2016 den Titel in Wimbledon

Görsel kaynağı: Getty Images

Üç Grand Slam şampiyonluğu bulunan Andy Murray, Wimbledon öncesi Bloomberg’e konuştu. İskoç raket, geçirdiği ağır sakatlıklar ve kalça ameliyatları sonrası kortlarda eski performansını göstermek için asıl motivasyonunun Wimbledon’u tekrardan kazanmak olduğunu söyledi.
Andy Murray to go on a decent run at Wimbledon
2013 ve 2016’da Wimbledon’u kazanan Murray, 2008 ve 2017 arası bütün turnuvalarda çeyrek final oynama başarısı göstermişti. 2012 Amerika Açık şampiyonu, aynı zamanda Avustralya Açık’ta beş kez, Fransa Açık’ta ise bir kez final oynadı.
“[Wimbledon’u yeniden kazanmak] hala burada mücadele ederken motivasyonumun en büyük parçası. Açıkçası, bunun inanılmaz derecede zor olduğunu biliyorum ama hala içimde harika bir tenis yeteneği olduğunu da biliyorum.”
“Wimbledon’u kazanmanın beş, altı sene öncesine göre çok daha zor olduğunu biliyorum. Ama hala inanıyorum ve elimden geldiği kadar sıkı bir şekilde bu hedefe ulaşmak için çalışıyorum ve antrenman yapıyorum.”
Bu sezon Stuttgart Açık’ta finale kadar yükselen Murray, Matteo Berrettini’ye üç set sonucunda mağlup olduğu maçın karar setinde abdominalinde problem yaşamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam