Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Azarenka Sharapova

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/05/2012 - 23:46 GMT+3

Madrid’de 1 ve 2 numaralı seribaşılar olarak katılan Victoria Azarenka ve Maria Sharapova rakiplerini geçerek ikinci tura yükseldi.

Belarus' Victoria Azarenka celebrates her victory over Russia's Svetlana Kuznetsova after their women's singles match at the Madrid Open tennis tournament

Görsel kaynağı: Reuters

Mavi toprakta oynanan turnuvada, geçen yılın finalisti Victoria Azarenka, eski Roland Garros şampiyonu Svetlana Kuznetsova ile karşı karşıya geldi. Daha önceki altı karşılaşmalarında rakibine dört kez mağlup olan Belaruslu dünya 1 numarası, mücadeleden 7-6/6-4 ile galip ayrıldı.
Madrid’e Stuttgart finalinde Azarenka’yı mağlup ederek gelen iki numaralı seribaşı Maria Sharapova ise Irina Camelia Begu’yu 6-0/6-2 ile mağlup etti.
Eski dünya 1 numaraları Caroline Wozniacki ve Ana Ivanovic de maçlarından galibiyetle ayrılarak tur atladı. Danimarkalı Wozniacki, altı numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvada Ksenia Pervak karşısında zorlandı. İlk seti tie-break ile kazanan 21 yaşındaki tenisçi, ikinci seti 6-3 kaybetti ancak son seti 6-4 ile kazanarak turu geçen taraf oldu.
2008 Fransa Açık şampiyonu Ana Ivanovic ise genç Fransız Mathilde Johansson’u 6-4/6-1ile geçti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam