Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Ülker-Budivelnik Kiev maçı hangi kanalda saat kaçta?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/11/2013 - 14:19 GMT+2

Fenerbahçe Ülker'in konuğu Budivelnik Kiev. Karşılaşma hangi kanalda, saat kaçta? Cevabı işte bu haberde.

Fenerbahçe Ülker Barcelona

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Ülker'in Euroleague'deki puan durumu ve maçlarının yayın progamı.
Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, yeni bir zafer hikayesi için parkeye çıkıyor. Sarı lacivertliler, rekor üstüne rekor kırmak için seyircisi ile buluşacak. İlk 5 maçını kazanan sarı-lacivertli takım, yarın konuk edeceği Ukrayna temsilcisi Budivelnik Kiev'i de mağlup ederek galibiyet serisini 6'ya çıkarmayı hedefliyor. Maçı NTV Smar Spor yayınlayacak
Ülker Sports Arena'daki karşılaşma yarın saat 20.00'de başlayacak. Ligin ilk yarısındaki maçların tamamını kazanan sarı-lacivertli ekip, Ukrayna temsilcisini yendiği takdirde hem liderliğini, hem de namağlup unvanını sürdürecek. Fenerbahçe Ülker, yarınki rakibi Budivelnik Kiev'i ilk maçta deplasmanda 102-84'lük skorla yenmişti.
picture

Fenerbahçe Ülker

Görsel kaynağı: AA

Bu galibiyetin moraliyle sezona başlayan sarı-lacivertli ekip daha sonra sırasıyla Barcelona, CSKA Moskova, Partizan NIS ve Nanterre ekiplerini mağlup etme başarısı gösterdi. Sarı-lacivertli ekibin yarınki rakibi Budivelnik Kiev ise grupta sadece bir galibiyet alabildi. Sırbistan'ın Partizan NIS takımını 74-69 yenerek tek galibiyetini alan Ukrayna temsilcisi, diğer 4 karşılaşmadan mağlup ayrılarak ilk yarıyı sayı averajıyla son sırada tamamladı.
Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, yarın Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Budivelnik Kiev takımını yenerek Top 16 turuna kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Grupta ilk 5 maçı kazandıkları için herkesin Dörtlü Final'i konuşmaya başladığını ifade eden Karakaş, şu anda tek düşüncelerinin önlerindeki maç olduğunu belirtti. Karakaş, "Avrupa Ligi'nde en ufak bir rehavete girdin mi, karşındaki tokadı atıp gidiyor. Onun için böyle bir lüksümüz yok. O yüzden bizim hedefimiz her zaman ilk maçtır" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam