Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vassilis Spanoulis'ten Luka Doncic'e büyük övgü: ''Onun gibisi 50 yılda bir gelir''

Eurosport Türkiye

Güncellendi 03/10/2017 - 18:49 GMT+3

Avrupa basketbolunun yaşayan efsanesi Vassilis Spanoulis, EuroBasket 2017'de şampiyonluğa ulaşan Slovenya'nın genç yıldızı Luka Doncic hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Darüşşafaka Doğuşlu Will Clyburn (12) ile Real Madridli basketbolcu Luka Doncic (7)

Görsel kaynağı: AA

Real Madrid ve Slovenya Milli Takımı'nda sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Luka Doncic, Vassilis Spanoulis'i büyülemişe benziyor...
EuroBasket 2017'de 14.3 sayı ve 8.1 ribaund ortalamalarıyla oynayarak Slovenya'nın zaferinde büyük pay sahibi olan 18 yaşındaki yıldızı fenomen olarak niteleyen Spanoulis, Olympiakos'un medya gününde genç guard hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
''Doncic gibi bir oyuncu 50 yılda bir gelir''
''Onun büyük bir lider olduğuna inanıyorum'' diyerek sözlerine başlayan Yunan basketbolcu,
''Bunu EuroBasket performansıyla ispatladı. Parkedeki ve dışarıdaki tavırlarıyla bir takımı başarıya götürecek doğru oyuncu olduğunu düşünüyorum ve zaten bunu hepimiz gördük. Doncic bir fenomen. Onun gibi oyuncunun 50 yılda bir geleceğine inanıyorum'' dedi ve basketbolseverler için bir dilekte bulundu.
''Her şeyi etkileyici. Olgunluğu, yeteneği, gelişimi ve sürekliliği. Seyircilerin daha çok izleyebilmesi için tanrı onu sakatlıklardan korusun.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam