Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mavericks'ten Thunder'a ağır darbe

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/04/2016 - 11:08 GMT+3

Enes Kanter'in forma giydiği Oklahoma City Thunder, evinde Dallas Mavericks'e mağlup oldu.

Raymond Felton et Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) lors du match 2 contre le Thunder, lundi 18 avril 2016

Görsel kaynağı: AFP

NBA playoff turu ilk tur ikinci maçında Dallas Mavericks, deplasmanda Oklahoma City Thunder'ı 85-84 mağlup etti ve seride durumu 1-1'e getirdi.
Maçın son bölümünde Raymond Felton'ın iki serbest atıştan da isabet sağlayamamasıyla galibiyet şansı yakalayan Oklahoma'da Steven Adams'ın son saniye basketi, oyuncunun topu süre bittikten sonra elinden çıkardığının tespit edilmesiyle sayılmadı ve böylelikle Mavericks deplasmanda önemli bir galibiyet elde etti.
Maç boyunca yaptığı yıpratıcı baskıyla rakibini %33.7'lik şut yüzdesinde tutan konuk ekipte Felton 21 sayı 11 ribauntla oynadı. Sembol oyuncu Dirk Nowitzki 17 sayı, Deron Williams da 13 sayıyla maçı tamamladı.
Thunder'da 21 sayı üreten Kevin Durant, 33 saha içi şut denemesinde sadece 7 isabet sağlayabildi ve bu oran yıldız oyuncu adına kariyerinin en düşük şut performansı olarak kayıtlara geçti. Russell Westbrook maçı 19 sayı 14 ribauntla tamamladı ve playoff serisindeki en yüksek ribaunt sayısına ulaştı. Milli basketolcu Enes Kanter ise 6 sayı 8 ribauntluk katkı sağladı.
Serinin üçüncü maçı, cuma sabaha karşı Dallas'ta oynanacak.
NBA'de playoff sonuçları için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam