Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere menajeri Roy Hodgson, Harry Kane'i yedekte tutma kararı aldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 27/03/2015 - 17:04 GMT+2

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İngiltere ile Litvanya'yı karşı karşıya getirecek maçta, herkes Harry Kane'in nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyordu. Ancak Roy Hodgson, golcü oyuncuyu yedek kulübesinde tutma kararı aldı.

Kane, Welbeck, Sterling

Görsel kaynağı: Eurosport

Harry Kane bu sezon İngiltere'nin en çok konuşulan oyuncusu. Henüz 21 yaşında olan Kane, Tottenham'da segilediği performansla dikkat çekiyor.
Sezona yedek kulübesinde başlayan Kane, hem Avrupa Ligi'nde gösterdiği üstün performans, hem de Soldado ve Adebayor'un formsuzluğu nedeniyle Premier Lig'in 10. haftasından itibaren takıma girdi ve kısa sürede Tottenham'ın en vazgeçilmez ismi haline geldi.
Geride kalan 20 haftada 19 kez fileleri havalandıran ve gol krallığı yarışında zirveye yerleşen Kane, kariyerinde ilk kez İngiltere Milli Takımı'na da davet edildi. İngiltere'deki tüm futbol otoriteleri Kane'in hiç vakit kaybetmeden ilk 11'de sahaya sürülmesini istiyor. Ancak menajer Roy Hodgson'ın planları beklenenden farklı.
Basının Kane üzerinde büyük bir baskı oluşturduğunu düşünen Hodgson, genç oyuncuyu Litvanya maçında yedek kulübesinde başlatma kararı aldı. Hodgson'ın forvet hattında eleme grubu maçlarının başından beri olduğu gibi yine Rooney, Welbeck ve Sterling üçlüsüne yer vermesi bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam