Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere'den gol yağmuru

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/06/2018 - 17:05 GMT+3

Harry Kane'in hat-trick yaptığı maçta Panama'yı 6-1 mağlup eden İngiltere, gruptan çıkmayı garantiledi.

Harry Kane (England) im WM-Spiel gegen Panama

Görsel kaynağı: Getty Images

2018 Dünya Kupası G Grubu maçında İngiltere, rakibi Panama'yı 6-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.
Karşılaşmaya fırtına gibi bir başlangıç yapan İngiltere 8. dakikada John Stones ile öne geçti. 22. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Harry Kane düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. 36. dakikada Jesse Lingard ve 40. dakikada bir kez daha sahneye çıkan John Stones ile 4 farklı üstünlüğü yakayalan İngilizler, 45. dakikada Harry Kane'in yine penaltıdan kaydettiği golle devre arasına 5-0'lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren İngiltere, golcüsü Harry Kane ile 62. dakikada bir gol daha buldu ve Kane böylece hat-trick'i tamamlamış oldu. Dakikalar 78'i gösterdiğinde ise Panama'nın golü geldi. Oyuna 69. dakikada giren Felipe Baloy, skoru 6-1'e getirirken bu aynı zamanda Panama'nın Dünya Kupası tarihindeki ilk golü olarak kayıtlara geçti.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve İngiltere karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla puanını 6'ya çıkaran İngiltere, kendisiyle aynı puan ve averaja sahip Belçika ile son maçta grup liderliği için karşı karşıya gelecek. Grubun diğer takımları Panama ve Tunus ise ilk puanlarını alabilmek için birbirlerine rakip olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam