Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal'dan Cesare Prandelli'ye Fatih Terim tarifesi / EUROSPORT ÖZEL

Eurosport Türkiye

Güncellendi 19/08/2014 - 18:12 GMT+3

Galatasaray'da yapılacak transferlerle ilgili süreçte ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ünal Aysal Fatih Terim

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın bugün TTNET’le imzalanan sponsorluk anlaşmasından sonra Podolski’yi Prandelli’ye önerdim ancak o bize lüks olacağını söyleyerek veto etti açıklaması akıllara 2012 yılında Fatih Terim’le Ünal Aysal arasındaki diyaloğu getirdi.
Brezilya’dan ayrılacağı iddia edilen Ronaldinho menajerler tarafından Galatasaray’a önerilmiş ve transfer için sadece Fatih Terim’in onayı bekleniyordu. Ancak o dönem içerisinde Fatih Terim Ronaldinho transferini veto etmiş ve Ünal Aysal da bunu medya mensuplarıyla paylaşmıştı. Transferle alakalı bu gerçeğin ortaya çıkmasından sonra bazı Galatasaraylı taraftarlar Terim’in Ronaldinho’yu veto etmesine tepki göstermişti.
Yine aynı vaka
Ünal Aysal bugün yaptığı açıklamayla da Arsenal’de forma giyen Lucas Podolski’yi teknik direktör Prandelli’ye önerdiklerini ancak İtalyan hocanın bu transferi veto etttiğini açıkladı. Galatasaraylı taraftarlar arasında tartışma yaratan bu açıklama sonrasında sosyal medyada bazı sarı kırmızılı taraftarlar Prandelli’ye hak verirken bazıları da 'nasıl Podolski’yi veto edersin' diye tepki gösterdi.
Aysal’ın transfer detayların açıklaması doğru mu?
Fatih Terim döneminde de transfer süreçlerinde bir çok ismi medyaya açıklayan ve transferle ilgili bazı bilgiler veren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın bu tavrı eleştiri almaya başladı. Özellikle transferi düşünülen isimlerin teknik direktör tarafından veto edildiğini medyaya açıklayan Aysal’ın bu hareketi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından tepki çekti. Taraftarlar Podolski gibi bir ismin transferinin Prandelli tarafından veto edilmesinin İtalyan teknik adamı ilerleyen günlerde alınacak kötü bir sonuçta zor durumda bırakacağı görüşünde.
Mustafa Göksel / @mgoksell
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam