Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Novak rahat turladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/03/2012 - 10:37 GMT+2

Dünya bir numarası Novak Djokovic, Nicolas Almagro’yı 6-3 ve 6-4’lük setlerle geçerek Indian Wells’te adını bir üst tura yazdırdı.

Tennis 2012 Indian Wells Djokovic

Görsel kaynağı: Eurosport

İlk sette rakibinin üç servisini kırmayı başaran Sırp raket, çok rahat bir maç çıkardı. Yaklaşık bir saat 30 dakikada rakibini yenmeyi başaran Djokovic, Almagro’nun momentum yakalamasını engelledi. İkinci sette İspanyol raketin yaptığı hataları değerlendiren Novak, artık yarı finaldeki rakibini bekliyor. Maçtan sonra konuşan Djokovic “Aslında zor bir maç oldu. Beni skordan daha fazla tatmin eden ise bugün kullandığım servisler oldu. Yakaladığım bütün şansları kullandım” dedim.
Diğer yarı finalist Isner
Yarı finalde Novak Djokovic’in rakibi ise John Isner oldu. Isner çeyrek finalde Gilles Simon’u 6-3, 1-6 ve 7-5’lik setlerle geçmeyi başardı. Karşılaşma sonrası konuşan Isner “İkimiz içinde zor bir maç oldu. Adapte olmakta zorlandık. Ama bir üst tura yükseldiğim için çok mutluyum” dedi.
Indian Wells’te diğer çeyrek final maçlarından Roger Federer ile Juan Martin del Potro ve Rafael Nadal ile David Nalbandian karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam